Frēzēšana, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

MJ logi, SIA, LOGU UN DURVJU REMONTS UN APKOPE

Tērbatas 10, Rīga LV-1050
Blīvgumiju iestrāde, blīvgumiju frēzēšana , papildus blīvgumijas, nestandarta blīvgumijas, stikla paketes

Lekos, SIA

Brīvības 50, Balvi, Balvu nov. LV-4501
izkliedētāji, minerālmēslu izkliedētāji, bioloģisko atkritumu smalcināšana, zāles pļaušana, koku krūmu frēzēšana

RED serviss, SIA, Dimantu urbšana un zāģēšana

Turpinām strādāt klātienē vai objektos!
Pulka 3 k.13, Rīga LV-1007
Betona grīdas apstrāde, grīdas frēzēšana , grīdas slīpēšana, grīdas atputekļošana. Celtniecība.

AGB Serviss, SIA, apkures katlu tirdzniecība - ražošana

Turpinām strādāt klātienē!
Druva, "Kuldīgas šoseja 6" , Saldus pagasts, Saldus nov. LV-3862
Pakalpojumi:: ✓ Siltumtehnikas montāža ✓ Apkures sistēmu uzstādīšana ✓ Elektrovadības automātikas uzstādīšana ✓ Virpošana ✓ Frēzēšana ✓ Plazmas griešana Uzticams partneris:

Mēs piedāvājam unikālus risinājumus. Nodrošinām individuālu pieeju katram mūsu klientam. Ja mūsu produktu klāstā nav kāds no klientam vēlamajiem risinājumiem, tad mēs to izgatavojam. Profesionāls serviss. Mūsu komandā strādā meistari ar daudzu gadu pieredzi apkures iekārtu izgatavošanā, montāžā, uzstādīšanā un detaļu izgatavošanā, tāpēc spējam sniegt labākos risinājumus jebkurā situācijā. Ātra un kvalitatīva darbu izpilde. Visus darbus izpildām ātri un profesionāli, nezaudējot darbu kvalitāti un individuālo pieeju katrai situācijai. Teicams juridiskais statuss. Uzņēmumam nav konstatēti juridiski apgrūtinājumi darbībai.

Dadsons, SIA

Atpūtas 4, Rīga LV-1002
Apraksts: Kokmateriālu imports, eksports. Timber import, export. Latvija, Latvia, in Latvia, Letonia. Timber sale. Koka māju ražošana Latvijā.

Deicija, SIA

Pērses 1, Baldone, Ķekavas nov., LV-2125
Pakalpojumi: ✓ Labiekārtošanas projektu izstrāde ✓ Zālienu ierīkošana ✓ Apstādījumu ierīkošana ✓ Ceļa un laukumu būve ✓ Akmensdārzu būve ✓ Dārzu un teritoriju sakopšana un uzturēšana ✓ Nogāžu un krastu nostiprināšana ✓ Dārzu rekonstrukcija

Campo, SIA, Laivu noma

Silakrogs, "Lībieši" , Ropažu pagasts, Ropažu nov.
Apraksts:

Kopš 2000.gada piedāvājam laivu lietas veikalā un arī nomā, bet kopš 2012.gada arī ražojam laivas un sniedzam dizaina un inženiertehniskos pakalpojumus kompozītu industrijas nozarē.

Mūsu piedāvājumā:

Tehniskais dizains, CAD/CAM serviss, CNC frēzēšana, meistara modeļi un matrices, laivu ražošana, laivu noma un ūdenstūrisma inventārs.

Kates plates, SIA, Veikals-noliktava

Uriekstes 2a, Rīga, LV-1005
Apraksts: SIA Kates Plates mēbeļu materiālu tirgū darbojas jau kopš 1997. gada. Uzņēmuma pamatdarbības virziens ir plātņveida materiālu tirdzniecība mēbeļu ražošanai un celtniecībai. Mēs piedāvājam mēbeļu ražotājiem: skaidu plātnes, laminētas skaidu plātnes, finierētas skaidu plātnes, HDF plātnes, MDF plātnes, finierētas MDF plātnes, gruntētas MDF plātnes, MDF plātnes liektām detaļām (Fibraform), saplāksni, līmētas masīvkoka plātnes (ozols, osis, bērzs, priede, egle), ozola zāģmateriālus, AGT plātnes, apdares maliņas (dabīga koka, PVC, ABS), rorskaidu plātnes, Alpi Lignum nažfinierus, plastikātus un līmes. Celtniecības materiālu sortimentā: OSB/3 plātnes, Durelis plātnes, Clic Wall sienas paneļi un sijas.

Gardens, SIA

Mēs strādājam, ievērojot drošības pasākumus!
Kvēles 41, Rīga, LV-1024
Apraksts: “Gardens” ir pieredzes bagāta komanda ar videi draudzīgu domāšanu, kurai darbs ir arī hobijs - mēs visu darām ar prieku un reizē lielu atbildību. Zālienu, paklājzālienu ierīkošana un pļaušana, dzīvžogu stādīšana un apgriešana, dārzu ierīkošana un kopšana. Nogāžu un krastu stiprināšana. Sākot no projekta līdz krāšņai teritorijai dabā. Pļaujam aizaugušas teritorijas, kā arī zāģējam kokus un to zarus. Tīrām pamežus, starpcirsmas un aizaugušus laukus. Veicam teritorijas atbrīvošanu no celmiem. Veicam augļu koku vainagu veidošanu, stādīšanu un kopšanu.

GA technology, SIA

A.Deglava 26d-5, Rīga, LV-1009
Pakalpojumi:

Piedāvājam saviem klientiem plaša spektra servisu - sākot ar personīgo konsultāciju, izprotot individuālās vajadzības, izvērtējot tehniskās iespējas un piedāvājot efektīvāko tehnoloģiju. Tādējādi nodrošinām saviem klientiem gan kvalitatīvu pirmspārdošanas, gan arī pēcpārdošanas servisu. Veicam ražošanas iekārtu piegādi, uzstādīšanu, lietotāju apmācību, kā arī rūpējamies par iekārtu efektīvu darbību ilgtermiņā, piedāvājot veikt visas tehniskās apkopes. Tāpat piedāvājam klientiem kvalitatīvus augstu apgriezienu frēzēšanas instrumentus no mūsu partnera DATRON.

Atverdurvis.lv, logi durvis Gulbene

Ozolu 1, Gulbene, Gulbenes nov. LV-4401
Apraksts: Uzņēmums SIA LD SERVISS ražo, montē, uzstāda PVC logus, koka logus, durvis, garāžu vārtus, metāla durvis, žalūzijas pēc individuālā pasūtījuma. Durvju, rokturu, eņģu iekšdurvju, ārdurvju interneta veikals, salons. Plastikāta, koka, PVC durvju logu izgatavošana, ražošana, montāža, uzstādīšana, serviss, logu aiļu apdare, slēdzeņu, atslēgu, furnitūras tirdzniecība, vairumtirdzniecība. Gulbene, Jaunpiebalga, Vecpiebalga, Ranka, Alūksne, Cesvaine, Madona. Piegāde Gulbenē bez maksas. Logi durvis mājai, dzīvoklim ražotas galdniecībā.

MADY DENTAL LAB, zobu tehniskā laboratorija

Apguldes 5, Rīga LV-1004
Zobu protezēšana:: ✓ Komplicēti, sarežģīti risinājumi balstīti uz implantiem ✓ Izņemamā plate ✓ Plastmasas totālā protēze ✓ Kombinēta lokveida protēze ✓ Lokveida parciāla protēze ✓ Teleskopa protēze ✓ Plastmasas protēžu repertūras ✓ Nakts kapes ✓ Balināšanas kapes ✓ Sporta kapes ✓ Pagaidu kroņi ✓ Metāla keramika ✓ Presētā keramika ✓ Presētā keramika, pilnas formas ✓ Onlejas ✓ Venīri ✓ Non Prep venīri ✓ Cirkonija keramika ✓ Cirkonija inlejas ✓ Cirkonijs, pilnas formas ✓ Cirkonija Meryland tilts ✓ Kompozīta Meryland tilts ✓ Diagnostiskais uzvaskojums ✓ Digitālais uzvaskojums ✓ 3D skenētu failu apstrāde, to izmantošana produkta ražošanā ✓ Metāla Inlejas ✓ 3D printēti produkti ✓ Ķirurģiskie gidi ✓ 3D printēti ķirurģiskie gidi ✓ Metāla frēzēti karkasi pēc faila ✓ Cirkonija frēzēti karkasi pēc faila ✓ Diagnostiskie modeļi ✓ Lokatori ✓ Individuālie abatmenti ✓ Stieņa fiksācijas   

DURVJU CENTRS RĪGĀ - Iekšdurvju-ārdurvju tirdzniecības noliktava, Andors SIA

G.Astras 8-2.stāvā, Rīga, LV-1082
Durvis:: ✓ Iekšdurvis ✓ Ārdurvis ✓ Furnitūra

Mūsu pieredzējušie meistari nomērīs ailes un uzstādīs durvis, bet konsultanti piedāvās labāku risinājumu atkarībā no jūsu vēlmēm!

Par "Durvju centru":

"Durvju centrs" ir iekšdurvju un ārdurvju mazumtirdzniecības veikals, kura vēsture aizsākās 2014. gadā, apvienojot pieredzi, kas uzkrāta kopš 1998. gada, strādājot Latvijā, Lietuvā un Igaunijā. Mēs esam Rīgā, Pļavniekos, Gunāra Astras ielā 8, 2. stāvā. Veikals veidots kā specializēts durvju salons, kur ir izstādīti paraugi - vairāk nekā 100 dažādu modeļu un krāsu kombinācijas. Iespējams pasūtīt iekšdurvis un ārdurvis no vairākiem preču zīmju produkcijas katalogiem. "Durvju centrs" piedāvā pilnībā nokomplektētas durvis ar teicamu dizainu jebkurai gaumei. 

CVS, Elektromontāžas darbi

"Gruntnieki" , Laidzes pagasts, Talsu nov. LV-3280
Apraksts: Elektromontāža, elektroapgādes tīklu projektēšana, izbūve, celtniecība. Darbi, apdares darbi, būvniecība, zibens aizsardzība, noliktavu celtniecība Talsos, Talsi, Kurzeme, Latvija.

JMG druka SIA, poligrāfijas pakalpojumi, druka un grafiskais dizains

Nometņu 6-9, Jūrmala LV-2016
Pakalpojumi: Grafiskais dizains Digitālā druka un poligrāfija Lielformāta druka, UV druka Tekstila un prezentpriekšmetu apdruka Pilna servisa kopētava Zīmogu izgatavošana Mājaslapu izstrāde Apraksts:

JMG Druka ir pilna servisa poligrāfijas ražošana. Nodrošinām projektu realizāciju - sākot ar grafiskā dizaina izstrādi, poligrāfijas pakalpojuma sniegšanu, lielformāta ražošanu, kā arī tekstila un citu prezentpriekšmetu apdruku.

Viss no granīta 1, veikals, SIA Kantiņi, Kapu pieminekļi un labiekārtošana

Rīgas 180, Līvāni, Līvānu nov., LV-5316
Apraksts:

Mēs specializējamies dažādu veidu granīta un laukakmens apstrādē un piedāvājam pielāgotus risinājumus kapu labiekārtošanai - kapu apmales, celiņi un kapu pieminekļi. Papildus mēs izstrādājam un sagatavojam arī dažāda veida granīta materiālus celtniecībai, tēlniecībai, interjeram un pieminekļiem. Mēs piedāvājam dažādas izvēles iespējas gan formai, gan krāsai.

Viss no granīta, veikals, SIA Kantiņi, Kapu pieminekļi un labiekārtošana

Zaļā 26, Jēkabpils, Jēkabpils nov., LV-5201
Apraksts:

Specializējamies dažādu veidu granīta un laukakmens apstrādē un piedāvājam pielāgotus risinājumus kapu labiekārtošanai: kapu apmales, kapu pieminekļi, kapu labiekārtošana, akmens apstrāde, akmens produkti. Papildus mēs izstrādājam un sagatavojam arī dažāda veida granīta materiālus celtniecībai, tēlniecībai, interjeram un pieminekļiem. Visi darbi tiek veikti mūsu darbnīcā Jēkabpilī - mūsu darbs sākas ar dizainu un mērījumiem, lai nodrošinātu lietderīgu galaproduktu atbilstoši jūsu vēlmēm. Mūsu darbs sastāv no granīta zāģēšanas, pulēšanas, un termiskās apstrādes, kas procesa galā nodrošina raupju, porainu virsmu un aizsardzību no apkārtējās vides. Granīta izstrādājumi pieejami deviņos dažādos toņos, laukakmens izstrādājumi dažādās variācijās.

Loguapkope.lv - Logu remonts - Logu apkope

Latgales 130A, Rīga LV-1003
Apraksts:

SIA "Logu Apkope" darbs saistīts ar gaismu caurlaidīgajām konstrukcijām, alumīnija, plastmasas un koka konstrukcijām. Kvalitatīvs LOGU remonts, LOGU apkope, logu apkalpošana, Steidzams logu remonts. Meistari operatīvi veiks logu remontu, kvalitatīvi noregulēs jebkuru loga mehānismu, nomainīs logu blīvgumiju PVC, alumīnija, koka logu konstrukcijām. Nomainīs stikla paketes. Uzstādīs moskītu tīklus. Veiks modernizāciju visu veidu logiem. Mēs veicam jebkuras sarežģītības pakāpes demontāžas, uzstādīšanas un remonta darbus jūsu logiem. Mūsu meistari ar vairāk nekā 15 gadu pieredzi darbu veic efektīvi un, svarīgākais, norādītajā laikā! Esam profesionāli, sākot no PVC logu pieregulēšanas līdz komplicētu konstrukciju uzstādīšanai un to uzturēšanai darba kārtībā lielās rūpniecības vai biroja telpās.

Logu remonts, apkalpošana un modernizācija visu veidu logiem. Plastikāta logu, balkonu un ārdurvju regulēšana. Izsauciet meistaru no Logu Remonti, un mēs operatīvi un kvalitatīvi noregulēsim jebkuru mehānismu. Likvidēsim tādas problēmas kā aukstuma ienākšana pa šķirbām, kondensāta parādīšanos, ķeršanos vai apgrūtinātu atvēršanu / aizvēršanu, vērtnes nosēšanos, kā arī gadījumus, kad salūzis rokturis. Jauni logi kalpos ievērojami ilgāk, ja regulāri tiks veikta profilaktiskā apskate un nepieciešamības gadījumā veikti nepieciešamie remontdarbi. Mūsu speciālisti veiks apskati, noskaidros bojājumu iemeslus un operatīvi atrisinās problēmu. Mūsu pakalpojumi: STIKLA PAKETES NOMAIŅA Plastikāta logos Koka logos Alumīnija logos Vienkameras Divkameru Stikla paketes ar termorāmi Tonētie LOGU REMONTS Steidzams Plastikāta logu Koka logu Alumīnija logu Furnitūras remonts un nomaiņa Blīvgumijas nomaiņa Regulēšana MOSKĪTU TĪKLI Rāmju tīkli Rullo tīkli Durvju tīkli Bīdāmie tīkli Antikaķu tīkli RULLO KASEŠU ŽALŪZIJAS

Titāns, SIA

Braslas 16, Rīga, LV-1084
Apraksts:

SIA "Titāns" ir vairāk nekā 25 gadu darba pieredze būvniecības sfērā. Būvniecības procesu vadībā uzņēmums izmanto pašas modernākās metodes, ieskaitot 5D metodiku, kas ļauj izpildīt visus darbus precīzi, punktuāli un laikā. SIA "Titāns" īpaši specializējas industriālajā būvniecībā. Uzņēmums veic visa veida betona un akmens darbus, hidroizolācijas darbus, klāj visa veida jumtu segumus, veic fasādes un iekšējās apdares darbus.

Durvju Eksperts, salons, SIA Iekšdurvis

Uriekstes 3 k.3, Rīga LV-1005
Ekskluzīvu durvju salons Rīgā:: ✓ Slēptās durvis ✓ Krāsotas durvis ✓ Stikla durvis ✓ Spoguļa virsmas durvis ✓ Sienā iebūvētas durvis ✓ Durvis ar dažāda izmēra kārbām un aplodām ✓ Masīvkoka iekšdurvis un ārdurvis ✓ Durvis pēc individuāla pasūtījuma ✓ Tehniskās durvis ✓ Bīdāmās durvis ✓ Dizaina durvis ✓ Energoefektīvas durvis ✓ Durvju rokturi ✓ Smart lock ✓ Sienā iebūvējamas alumīnija grīdlīstes ✓ Akustiski sienu paneļi