Frēzēšana, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Serval, Mežizstrāde un mežsaimniecība

Darbojamies visā Latvijas teritorijā!
Struktoru 14, Rīga LV-1039
Pakalpojumi: ✓ Pilns mežizstrādes cikls – no cirsmu ierīkošanas līdz iegūto materiālu realizācijai; ✓ Meža taksācija Vidzemē; ✓ Meža zemes augsnes sagatavošana – pacilu rakšanu ar ekskavatoru, ar speciālu pacilu rakšanas kausu; ✓ Apauguma (koku, krūmu) novākšana no lauksaimniecības zemēm, lauku īpašumiem, mežmalām, ceļmalām, grāvmalām, kā arī pilsētvidē (t. sk. attīrām zemi no apauguma, to sagatavojot būvniecības darbiem); ✓ Celmu un sakņu raušana, frēzēšana un novešana; ✓ Grāvju rakšana ar specializētu trapeces kausu, grāvju padziļināšana un attīrīšana no piesērējuma; ✓ Dīķu rakšana, aizaugušu dīķu atjaunošana, padziļināšana un krastu nostiprināšana.

Pērkam – mežus, cirsmas, ražīgus apaugumus, apaļkokus, energokoksni un aizaugušus lauku īpašumus.

Dobeles komunālie pakalpojumi, SIA

Spodrības 2, Dobele, Dobeles nov. LV-3701
SIA "Dobeles komunālie pakalpojumi" sniedz šādus pakalpojumus::

Atkritumu apsaimniekošanas nozare:

✓ sauso sadzīves atkritumu savākšana un pārvadāšana; ✓ būvgružu konteineru noma un izvešana; ✓ šķiroto atkritumu savākšana (pet pudeles, polietilēns, kartons, papīrs, stikla pudeles un burkas); ✓ bīstamo atkritumu pieņemšana (elektrisko un elektronisko atkritumu savākšana, dienas gaismas lampas, svina akumulatori, auto riepas); ✓ pārvietojamo tualešu noma.

Ceļu nozare:

✓ asfaltbetona seguma remonts; ✓ ielu un ceļu ar grants segumu planēšana; ✓ ielu un ceļu tīrīšana no sniega; ✓ ielu mehāniskā kaisīšana; ✓ bruģa seguma izbūve; ✓ mehanizēta zāles pļaušana; ✓ transporta pakalpojumi (beramo kravu pārvadājumi, buldozera, ekskavatora un  frontālā iekrāvēja pakalpojumi).

Zaļumsaimniecības nozare:

✓ zāliena pļaušana; ✓ apstādījumu ierīkošana un kopšana; ✓ puķu stādījumu ierīkošana un kopšana; ✓ koku un zaru zāģēšana; ✓ zemes frēzēšana.

Sētnieku nozare:

✓ mehāniskā ielu un laukumu slaucīšana; ✓ ietvju un brauktuvju tīrīšana; ✓ zāliena tīrīšana.

Kapu saimniecība:

✓ kapsētu apsaimniekošana; ✓ sēru zāles noma.

Šķiroto atkritumu savākšana.

PrintPack Service, SIA, Reklāmas izejmateriāli

Piedrujas 7A, Rīga LV-1073
Par uzņēmumu:

SIA "PrintPack Service" ir starptautisks uzņēmums, kas uzsāka savu darbību Latvijā 2002. gadā. Uzņēmums nodarbojas ar digitālās drukas iekārtu un materiālu, poligrāfijas drukas materiālu, iepakojuma materiālu un spec. papīra tirdzniecību un pakalpojumu sniegšanu tipogrāfijām. SIA "PrintPack Serviss" piedāvā plašu klāstu lokšņu plastikātu, plastikāta griešanas un frēzēšanas pakalpojumus, kā arī krāsainas pašlīmējošās plēves reklāmai un automobiļiem.

Eco Tehnoloģijas, SIA

Druvas 10, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Pakalpojumi:: ✓ Bioloģiskās kanalizācijas ✓ Septiķi/Krājrezervuāri ✓ Teritorijas labiekārtošana, zemes līdzināšanas darbi, iebraucamo daļu izbūve, bruģēšana ✓ Bioloģiskās attīrīšanas iekārtas apkope ✓ Pilsētas pieslēgumi/Ūdensvadu izbūve ✓ Lietus ūdens novadīšana/Drenāžas sistēmas un melorācijas izbūve

Durvju centrs, SIA Andors birojs

Pakalniešu 7, Rīga LV-1024
Durvis:: ✓ Iekšdurvis ✓ Ārdurvis ✓ Furnitūra

Mūsu pieredzējušie meistari nomērīs ailes un uzstādīs durvis, bet konsultanti piedāvās labāko risinājumu atkarībā no jūsu vēlmēm!

Par "Durvju centrs":

"Durvju centrs" ir iekšdurvju un ārdurvju mazumtirdzniecības veikals, kura vēsture aizsākās 2014. gadā, apvienojot pieredzi, kas uzkrāta kopš 1998. gada, strādājot Latvijā, Lietuvā un Igaunijā. Mēs esam Rīgā, Pļavniekos, Gunāra Astras ielā 8, 2. stāvā. Veikals veidots kā specializēts durvju salons, kur ir izstādīti paraugi - vairāk nekā 100 dažādu modeļu un krāsu kombinācijas. Iespējams pasūtīt iekšdurvis un ārdurvis no vairākiem preču zīmju produkcijas katalogiem. "Durvju centrs" piedāvā pilnībā nokomplektētas durvis ar teicamu dizainu jebkurai gaumei. 

Kantiņi, SIA Apstrādes cehs

Birži, "Vangas" , Salas pagasts, Jēkabpils nov., LV-5214
Patlaban uzņēmumā strādā desmit darbinieki, un šeit notiek viss ražošanas process, kura laikā neapstrādāts izejmateriāls pārtop gala produktā. Mēs piedāvājam:: ✓ Akmens eksperta un dizainera konsultācijas ✓ Mērījumu veikšana objektā ✓ Akmens bloku (lielgabarīta akmens detaļu) piegāde ✓ Akmens griešana ✓ Akmens pulēšana ✓ Akmens termoapstrāde ✓ Akmens tīrīšana, apstrāde ar speciālo ķīmiju ✓ Gravēšanas pakalpojumi ✓ Teksta iestrāde ar smilšu strūklu ✓ Portretu gravēšana ✓ Fotokeramikas izgatavošana ✓ Materiālu piegāde objektā (visā Latvijā)

Viona, SIA

"Cīņa" , Gailīšu pagasts, Bauskas nov., LV-3931
Būvniecības pakalpojumi:: ✓ Ceļu būve ✓ Ūdens un kanalizācijas sistēmu ierīkošana ✓ Ceļu uzturēšana ✓ Bruģēšana ✓ Asfaltēšana ✓ Būvtehnikas noma Par būvniecības uzņēmumu:

SIA "Viona" dibināta 1995. gadā. Vairāk nekā 13 gadus tās pamatdarbība ir saistīta galvenokārt ar ceļu būvi un to uzturēšanu. Uzņēmums pilnībā ir nodrošināts ar atbilstošu tehniku, t.sk. tam pieder arī sava asfaltbetona ražotne, kas palielina konkurētspēju vietējā tirgū. Uzņēmums ir arī veiksmīgi realizējis vairākus ūdenssaimniecības projektus. 

Rīgas stikls, SIA, stiklinieku darbnīca

Valmieras 39, Rīga, LV-1009
Stikla apstrādes uzņēmums:

"Rīgas Stikls" ir 1992. gadā dibināta kompānija, kas darbojas stikla apstrādes jomā, ražojot izstrādājumus no stikla, rūdīta stikla, dekoratīvās plēves un spoguļiem. Uzņēmums ir kļuvis par atpazīstamu un uzticamu partneri stikla apstrādes tirgū, strādājot kā ar individuāliem pasūtītājiem, tā mēbeļu ražotājiem, arhitektūras un dizaina kompānijām. Bez stikla ražošanas un apstrādes, "Rīgas Stikls" piedāvā arī stiklotas konstrukcijas, drošības stiklus, dekoratīvos stiklus un stikla paketes.

Smart Eco Tiny, SIA

Hospitāļu 31-11, Rīga, LV-1013
Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "Smart Eco Tiny" ražo pārvietojamās un moduļu mājas, kā arī bērnu mēbeles un aksesuārus. Sniedzam arī CNC frēzēšanas un lāzergravēšanas pakalpojumus.

ZL.LV iesaka

Goldingen Digger, SIA

"Bāze" , Ēdoles pagasts, Kuldīgas nov. LV-3310
Kāpēc izvēlēties mūs, SIA "Goldingen Digger"?: ✓ Piedāvājam plaša profila zemes darbus Kurzemē ar dažādu modifikāciju un svaru kategorijas ekskavatoriem līdz 40 t, ir arī ekskavatori ar garajām strēlēm Long Reach, aizsniedzamība 16m, 18m un 24 metri; ✓ Vienlaicīgi varam strādāt ar 6 un vairāk ekskavatoriem vienā objektā, ir arī dumperi 6x6 un 4x4, un, protams, tehnika arī citiem labiekārtošanas darbiem; ✓ Pieejamas 5 pašizgāzēju mašīnas, gan 6x4, gan 8x4, visa veida beramā materiāla piegāde; ✓ Profesionāli, labi motivēti operatori, pozitīva attieksme, atbilstoša tehnika un aprīkojums, strādājam pārdomāti, raiti un kvalitatīvi; ✓ Padarītā apjoma un patērētā laika adekvāts balanss; ✓ Pareiza darba secīguma ievērošana un sekojošo darbu analīze, organizēšana; ✓ Operatīva un ļoti precīza izmaksu aprēķināšana jau pie telefona sarunas, objekta apskates. Kā arī profesionāli ieteikumi ņemot vērā apstākļus un darba izpildes specifiku; ✓ Sniedzam pakalpojumus gan fiziskām, gan juridiskām personām. Varam veikt darbus arī, ja neatrodaties valstī (priekšapmaksa 100% apmērā); ✓ Ar mums varat rēķināties, ja esam vienojušies; ✓ Mēs labprāt pieņemam izaicinājumus. Jebkuras sarežģītības darbi, arī tie par kuriem citi tikai plāta rokas; ✓ Daram to, ko vislabāk protam, un protam mēs daudz un līdz galam. Zeme kā ledus, krasti kā šķīvis. ✓ Visiem mūsu darbiem ir civiltiesiskā apdrošināšana līdz 100 000 euro. 

AL Ceļu Būve, SIA

Gaujas 27a, Ādaži, Ādažu nov., LV-2164
Apraksts: AL Ceļu Būve, uzņēmums ar augstu darba kvalitāti un procesu kultūru. AL Ceļu Būvei ir pārdomāta nākotnes vīzija savā nozarē un uzņēmējdarbībā. Uzņēmums strādā, lai uzlabotu ceļu kvalitāti Latvijā. Stratēģiski plānota un pārdomāta darba organizācija sniedz iespēju garantēt augstu darbu kvalitāti un savlaicīgu izpildes termiņu ievērošanu. Ceļu būves uzņēmuma misija - būt līderiem darbu kvalitātē.

Glāzeri BT, SIA, Darbnīca

Jelgavas 74, Rīga LV-1004
Stikla produkti:: ✓ Rūdīts stikls; ✓ Digitāli printēts stikls; ✓ Krāsots stikls; ✓ Laminēts stikls; ✓ Ugunsdrošais stikls; ✓ Stikla paketes; ✓ Stikla vairumtirdzniecība; ✓ Stiklotas konstrukcijas. Stikla apstrādes uzņēmums:

SIA, "Glāzeri BT" Viena no lielākajām stikla apstrādes rūpnīcām Latvijā. Sekojot tendencēm stikla apstrādes jomā, mūsu kompānija kļuvusi par stabilu uzņēmumu ar augstu ražošanas kapacitāti un apkalpošanas līmeni. Esam ieguvuši atpazīstamību un reputāciju gan Latvijā, gan ārzemju klientu vidū, jo lielu daļu no saražotā apjoma mēs eksportējam.

Glāzeri BT, SIA, Ražotne

Piņķi, Priedaines 6, Babītes pagasts, Mārupes nov., LV-2107
Stikla produkti:: ✓ Rūdīts stikls ✓ Digitāli printēts stikls ✓ Krāsots stikls ✓ Laminēts stikls ✓ Ugunsdrošais stikls ✓ Stikla paketes ✓ Stiklotās konstrukcijas Pakalpojumi:: ✓ Stikla griešana ✓ Stikla apstrāde ✓ Stikla digitālā printēšana ✓ Stikla krāsošana ✓ Stikla rūdīšana ✓ Stikla laminēšana ✓ Ugunsdrošā stikla griešana

Darba spars, SIA

Slokas 55, Rīga, LV-1007
Apraksts: Rūpnīca Darba Spars SIA piedāvā metāla apstrādes pakalpojumus un pieņem pasūtījumus metāla konstrukciju un dažādu metālizstrādājumu izgatavošanai no tērauda, nerūsējoša tērauda, alumīnija, un citiem krāsainiem metāliem! Izgatavojam ielu nosaukumu plāksnītes!
ZL.LV iesaka

Reklāmas Stils, SIA

Mūkusalas 72, Rīga LV-1004
Mūsu pakalpojumus izmanto – tirdzniecības kompleksi, tirdzniecības centri, reklāmas aģentūras, pasākumu organizatori, koncertu organizatori, izstāžu rīkotāji un valsts svētku rīkotāji. Drukas produkti ir paredzēti iekštelpām (indoor) un āra apstākļiem (outdoor), jo tiem ir ļoti laba noturība pret vides apstākļu ietekmi, kā piemēram – saule, lietus, vējš, krusa, sniegs un sals.

NOVA Rent, SIA

Dravnieku 9, Lielvārde, Ogres nov. LV-5070
Tirgojam, nomājam, veicam remontu, apkopes lauksaimniecības tehnikai, celtniecības tehnikai, ceļu būves tehnikai:: ✓ Lauksaimniecības tehnika ✓ Graudaugu kulšanas tehnika ✓ Teleskopiskie iekrāvēji ✓ Komunālā tehnika ✓ Mežizstrādes tehnika ✓ Dārza tehnika ✓ Celtniecības tehnika ✓ Ceļabūves tehnika ✓ Mazlietota tehnika ✓ Lietota tehnika ✓ Rezerves daļas

Baltic Tractor, SIA

Krustpils 4, Rīga LV-1073
Mūsu mērķis: Palīdzēt Jums atrast ne tikai piemērotāko risinājumu Jūsu vajadzībām, iegādājoties jaunu vai lietotu tehniku, bet arī vienmēr sniegt individuālu atbalstu arī nākotnē – visā tehnikas darba mūža garumā, uzturot tās darbaspēju pēc iespējas augstākā līmenī. Mēs zinām, cik liela nozīme ir kvalitatīvam tehniskajam atbalstam jebkurā darba procesā, lai netiktu samazināta darba produktivitāte un uzstādītie mērķi. Kvalitatīvu, atbildīgu un kompetentu – šādu atbalstu mēs vēlamies sniegt katram savam sadarbības partnerim. Mēs būsim gandarīti, ja varēsim Jums sniegt šādu atbalstu ceļā uz Jūsu mērķiem.

Koksnes Frēzēšanas Speciālisti, Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

"Silarāji", Tumšupe, Ropažu pag., Ropažu nov., LV-2135
uzsākta likvidācija

LIAN gaismas reklāmas, SIA

Saules 63b, Madona, Madonas nov. LV-4801
, frēzēšanas pakalpojumi, finiera frēzēšana , plastikāta frēzēšana , organiskā stikla frēzēšana , kompozītmateriāla, frēzēšana , koka frēzēšana , koka frēzēšana , mājas nosaukumu gravēšana, mājas nosaukumi, burti, telpiskie

Damoss, SIA

Ozolnieki, Stadiona 4, Ozolnieku pagasts, Jelgavas nov., LV-3018
Frēzēšana . CNC frēzēšana . Virpošana. Plastmasas detaļu izgatavošana. Metāla detaļu izgatavošana.